Bli kund

K-Bygg i Västberga vänder sig enbart till företagskunder
Ansök om ett kundnummer här för att handla hos oss

Så blir du företagskund

I samband med ansökan behöver vi veta företagets namn, organisationsnummer, adress- och kontaktuppgifter samt en kontaktperson.
Som företagskund får du tillgång till bland annat följande tjänster.

Fördelar som kund

Personlig service

På K-Bygg får du en personlig kontakt som har en bakgrund inom byggbranschen. Din personliga kontakt ger dig inte bara snabb service och bra rådgivning, utan kan också hjälpa dig att planera, effektivisera och räkna på dina projekt. När det sedan är dags att börja bygga hjälper din kontakt till med plockhjälp och packning, eller leverans direkt till bygget om du föredrar det. Din kontaktperson hjälper dig genom hela projektet.

Brett sortiment

För ett bra slutresultat krävs material av god kvalitet. Vi samarbetar med ledande varumärken och har stort kvalitetsfokus. På K-Bygg hittar du ett av branschens bredaste sortiment vilket ger dig som proffs stora valmöjligheter. Tack vare våra samarbeten med välkända leverantörer kan vi även se till att varorna levereras där du behöver dem, när du behöver dem. Vi har över 8 000 produkter i lager och i beställningssortimentet finns över 30 000 produkter.

Fakturering

Som företagskund kan du betala kontant eller via faktura. När du skickat din ansökan gör vi alltid en kontroll av företaget. Om du valt fakturering som betalningsmetod gör vi även en kreditprövning.

Blanketter
X

Välkommen till K-Bygg

Hitta din butik på kartan eller sök via namn, adress eller postnummer.