Om oss

K-Bygg är mer än bara en bygghandel. Hos oss hittar du som byggföretag eller entreprenör allt inom bygg, grund och VA samlat under ett och samma tak: produkterna, specialisterna, tjänsterna och mycket mer.

Proffscenter

Vårt första proffscenter hittar du på Västberga Allé 50 i Stockholm.

Proffscentret i Västberga rymmer en 1 800 kvadratmeter stor butik med cirka 8 000 produkter från kända varumärken. Här finns också en 2 000 kvadratmeter stor drive-in-bygghall med virke, byggmaterial och andra skrymmande produkter – allt organiserat för att du enkelt ska kunna hitta och plocka varorna.

I butiken finns allt inom bygg, grund och VA och våra öppettider är anpassade för proffs. Vi erbjuder enkel varuhantering, pålitliga leveranser, ett brett beställningssortiment och hög personlig service.

Webshop

Vår webshop är under uppbyggnad och fram tills att den är klar har du som kund möjlighet att begära in en offert på allt du behöver inom bygg, grund och VA, direkt från vår produktsida.

Vilka är vi?

K-Bygg är en del av handelskoncernen Keskos satsning på svensk företagsmarknad inom bygg, grund och VA. Vårt fokus är att göra det enkelt för dig som företagskund att leverera dina projekt i tid och ha mer tid över för dina kunder.

Kesko är en av Europas största handelskoncerner med cirka 45 000 anställda och 1 800 butiker med verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Polen och Vitryssland. Under 2017 omsatte koncernen 13 miljarder euro.

X

Välkommen till K-Bygg

Hitta din butik på kartan eller sök via namn, adress eller postnummer.