K Bygg & Grunds proffscenter

På Västberga Allé 50 i Stockholm hittar du K Bygg & Grunds första proffscenter.

Proffscenter

Centret består av en 1 800 kvadratmeter stor butik med cirka 8 000 produkter från kända varumärken. Här finns också en 2 000 kvadratmeter stor drive-in-bygghall med virke och byggmaterial samt dessutom allt du behöver inom VA – allt organiserat för att du enkelt ska kunna hitta och plocka varorna. Vi har också en utomhusgård på cirka 1 000 kvadratmeter.

I Västberga arbetar handplockade personer med känsla för service. Här hittar du några med bred och lång erfarenhet från branschen liksom några med spetskompetens inom olika områden. Deras främsta uppgift är att hjälpa dig.

Här kan du också ladda ner vår broschyr Husgrundsmontage för ett riktigt montage.

I drive-in-hallen hittar du allt du behöver inom bygg, grund och VA. Här ligger varorna i en logisk ordning så att du enkelt kan lasta de varor du behöver för ditt projekt.

I butiken hittar du bland annat maskiner från kända varumärken som Bosch, DeWalt, Makita, Paslode, Fein, HiKOKI, Collomix och Milwaukee liksom alla typer av produkter och förnödenheter du behöver för ditt projekt. För dig som har behov av att hyra maskiner finns vår samarbetspartner Hyrdepån på plats.

Vi har också utställningar som visar modern byggteknik. Behöver du hjälp med någon av våra tjänster finns personalen på plats för att hjälpa dig.

X

Välkommen till K-Bygg

Hitta din butik på kartan eller sök via namn, adress eller postnummer.