Invigningserbjudanden

Arbetar du i bygg- och anläggningsbranschen? Då ska du bege dig till K Bygg & Grund på Västberga Allé 50 i Västberga industriområde mellan den 20 februari och den 1 mars. Då inviger vi vårt nya proffscenter. Varje dag under invigningsveckorna bjuder vi alla våra kunder på en god lunch mellan klockan 10:30 och 13:30. Missa inte det!

Under dessa dagar har du även möjlighet att träffa flera av våra leverantörer som är på plats i butiken mellan 10:00 och 16:00. Här kan du se vilka leverantörer som kommer vilken dag.

Kampanjer och erbjudanden

Passa på att ta del av nyheter, erbjudanden och kampanjer från våra några av våra inbjudna leverantörer som visar kläder, maskiner och mycket annat. Vilka som finns på plats respektive dag ser du i programmet.

Tävling med fina priser

Ta chansen att vinna ett presentkort på 5 000 kronor som du kan använda i vår nya butik. Det enda du behöver göra är att svara på några frågor kopplade till branschen. Tävlingen pågår varje dag och vinnaren presenteras fredagen den 1 mars.

Avsluta veckan med oss

Välkommen att avsluta veckan tillsammans med oss fredagen den 1 mars mellan 15 och 17. Vi bjuder på dryck, tilltugg och skön musik. Vi presenterar också vinnaren i vår tävling. Är det du som får ta emot presentkortet på 5 000 kronor?

X

Välkommen till K-Bygg

Hitta din butik på kartan eller sök via namn, adress eller postnummer.