Tjänster

Vi som arbetar på K-Bygg vet att din tid är dyrbar och att du hellre ägnar dig åt det du är riktigt bra på. Därför erbjuder vi en rad tjänster som vi räknar med kommer att underlätta ditt dagliga arbete.

Såg- och hyvleriservice
Vi hjälper dig med måttanpassning av bland annat skivor och virke samt specialhyvling av lister med mera.
Projektplanering
En förutsättning för en effektiv arbetsplats är noggrann planering. Med hjälp av våra produkt- och tekniskt kunniga säljare vill vi gärna vara en del av ditt projekt i ett tidigt skede. Då kan vi säkerställa rätt produkter, bra miljöval och rätt leveranssätt samt tillsammans upprätta en tidplan. En annan viktig del är projektuppföljning, som är en del av vårt löpande engagemang.
Slipservice
Varför köpa nytt när det går att återanvända? Lämna in era oskarpa klingor, sågar, knivar och liknande. Vi ser till att de inom två dagar är som nya.
Lånesläp
Givetvis har vi släp att låna ut. Gå in på länken och boka. Önskar ni få släpet lastat innan ni kommer så fixar vi självklart det. Läs mer under Plocktjänst.
Byggrådgivning/Teknisk support
Det är inte alltid det är enkelt på en arbetsplats. Situationer uppstår som behöver lösas snabbt. Tveka inte att då slå en signal till oss. Vi kommer att göra allt för att på snabbaste sätt hjälpa dig lösa problemet.
Transport- och logistiktjänster
Låt oss sköta logistiken så att du kan fokusera på ditt projekt. Vi ordnar med det mesta när det kommer till plock och transport.
Vi kan också hjälpa er att leveransplanera projektet optimalt. Lägenhetspackat, lägenhetsmärkt, uppburet, delbart, väderskyddat, avemballerat? Vi är lyhörda för vilka önskemål du har för smarta logistiklösningar.
Våra bilar levererar i hela Storstockholm. Fraktkostnaderna beror på var i Storstockholm du arbetar och hur snabbt du önskar dina varor.
Mängdberäkning
Ibland finns inte tiden för specifikation och mängdberäkning av material för leverans. Behöver du hjälp med detta?
Offerthantering
Vi på K Bygg & Grund vill förenkla er vardag. Att få fram ett kostnadsförslag är både tidskrävande och dyrt. Vi har tillsammans med våra leverantörer förutsättningar att hjälpa er. Kontakta din säljare eller order för kostnadsförslag.
Låna konferensrum
Hos oss på K Bygg & Grund har du möjlighet att kostnadsfritt använda något av våra konferensrum. Vi har ett mindre för sex personer och ett för upp till 15 personer. Önskar du hjälp med catering eller liknande så fixar vi det också mot en kostnad.
Plocktjänst
Du kanske hellre vill hämta själv men tycker att det är bekvämt när materialet står färdigpackat och är klart att lasta på bilen? Prata med din säljare så ordnar vi detta.
Materialet är klart två timmar efter beställning inom ordinarie öppettid (06:00 till 17:00).
Du kan också komma in till oss, lägga din order och ta en fika. Under tiden gör vi klart din beställning.
Tjänsten kostar inget extra.
Konstruktionsritningar Grund & VA
På K Bygg & Grund erbjuder vi er möjlighet att få hjälp med konstruktionsritningar på färdig grund. Idag är det oftast ett krav, även vid mindre projekt. Vi samarbetar med duktiga konstruktörer som snabbt levererar kompletta handlingar.
Uthyrning
På K Bygg & Grund vill vi leverera en helhetslösning för dig. I den ingår också möjligheten att hyra maskiner och annan utrustning. Genom vårt samarbete med Hyrdepån, som finns i vår butik, erbjuds ni ett brett urval av hyrmaskiner. Antingen hämtar ni på plats eller också får ni det levererat till arbetsplatsen. Hyrdepån har hög servicegrad och levererar enligt era önskemål. www.hyrdepan.se
För gipsbockar har vi även hyrköp.
Produkt- och branschutbildningar
I vår service ingår också att du alltid är uppdaterad med produktnyheter, nya sätt att bygga, lagar och förordningar med mera. Aktuella kurser och utbildningar hittar du på vår hemsida under rubriken Evenemang.
X

Välkommen till K-Bygg

Hitta din butik på kartan eller sök via namn, adress eller postnummer.